Keremcem o svom liku iz serije Gul Masali i dugoj kosi

Turski glumac Keremcem, nakon što se dugo nije pojavljivao u TV serijama, u novoj sezoni ponovo se sastao sa svojim obožavaocima na ATV ekranu sa Gul Masali / Priča o ruži. Glumac, koji je igrao lik po imenu Fuat, bio je jedno od imena koje se pridružilo priči malo kasno u letnjem periodu.

Keremcem o svom liku iz serije Gul Masali i dugoj kosi

Foto Credits: aHaber

Keremcem je proveo vreme fokusirajući se na studije muzike umesto da učestvuje u TV serijama tokom perioda pandemije i privukao je pažnju svojih fanova poslednjih meseci svojim novim pesmama. Rođen 1977. godine u Mugli, glumac je učestvovao u projektu digitalne serije pod nazivom Yetis Zeynep nakon što je postao glavna uloga u TV seriji Kimse Bilmez, koja je emitovana na ATV-u 2019. godine.

Nakon više od 2 godine pauze u televizijskim serijama, njegov povratak u projektu Gul Masali bio je prijatan razvoj za njegove fanove. Oni koji su na ekranu videli Keremcema sa dugom kosom ostali su šokirani. Glumac, koji se u prethodnim projektima ogledao na ekranu sa svojom kratkom kosom, sada prikazuje drugačiju sliku sa svojom dugom kosom u repu. Rekavši da mu je ovo prvi put u karijeri, Keremcem je rekao:

„On je snažan lik, zabavan lik za igranje. U stvari, veoma je prijatno ući u projekat koji se već emituje sa tako jakim karakterom. Govoreći o kosi, pustio sam kosu po prvi put u životu. Tako je već neko vreme i ovo je prvi put da sam viđen sa dugom kosom u dramskom projektu. Svidela mi se slika na ekranu, naravno kosa o glumi i karakteru ne utiče ni na šta. Ali svidelo mi se ono što sam video, a nadam se da će se i publici dopasti.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Cem (@keremcem)

NOVO - Yagmur Tanrisevsin pokazala svoj hobi (FOTO)

By: TV Exposed