Cuneyt Arkin nije mogao da sakrije oduševljenje: "Tako nešto nisam video"

U novoj sezoni počelo je odbrojavanje za Kurulus Osman, u kome su se glumačkoj ekipi pridružili legendarni glumci turske kinematografije poput Cuneyta Arkına i Tamera Yigita. Dok fanovi serije nestrpljivo iščekuju početak serije, izvanredne izjave stigle su od Cuneyita, koji je uključen u glumačku postavu serije. Arkın je svoje stavove o seriji podelio u intervjuu ...

Cuneyt Arkin nije mogao da sakrije oduševljenje: "Tako nešto nisam video"

U novoj sezoni počelo je odbrojavanje za Kurulus Osman, u kome su se glumačkoj ekipi pridružili legendarni glumci turske kinematografije poput Cuneyta Arkına i Tamera Yigita.

Dok fanovi serije nestrpljivo iščekuju početak serije, izvanredne izjave stigle su od Cuneyita, koji je uključen u glumačku postavu serije.

Arkın je svoje stavove o seriji podelio u intervjuu objavljenom na Youtube kanalu Bozdag filma.

Cuneyt Arkın, koji je pohvalio seriju, izjavio je: "Ovaj set prevazilazi moje snove. Nikad nisam video tako nešto. 180 konja za najmanje 150 ljudi. 5-6 kamermana. Kamere. Najbolje od svega. I najkorisnije. Međutim, postoji nešto važnije od materijalnih stvari na setu. Svi se vrlo lepo ponašaju. Svi su vrlo nežni i ophode se sa poštovanjem. Svi rade svoj posao tako dobro i stvari se vrlo brzo razvijaju. Mislim da iskrenost, poštovanje i dobrota potiču od gospodina Mehmeta, producenta. Jer je i on vrlo elegantna, iskrena, poštena i vredna osoba. Ove njegove osobine ogledale su se u setu. Posle jučerašnjeg dana zahvalio sam se svim prijateljima sa seta. Iz mog pogleda znaju šta želim, razumemo se. Hvala vam što postojite, čast mi je da radim sa vama".

By: TV Exposed

NOVO-Oproštaj od Ozge Gurel i Cana Yamana (FOTO)