Alperen Duymaz sa potpuno drugačijim likom u seriji Ego

Obožavaoci turskih TV serija, koji pamte nastup poznatog glumca Alperena Duymaza u seriji Carpisma i  Son Yaz, voleli su uloge glumca.

Alperen Duymaz sa potpuno drugačijim likom u seriji Ego

Foto Credits: DiziCentral

Glumac, koji je u prošloj sezoni igrao harizmatičnog lika Kenana, u digitalnoj seriji Erkek Severse, vratiće se na ekran sa potpuno drugačijim likom 2023. godine. Ovog puta njegovi obožavaoci će sa čuđenjem gledati Alperena Duymaza kao predanog čoveka.

Čini se da je nova Fox TV serija pod nazivom Ego iznenađujuća produkcija za gledaoce koji vole glumčeve uloge. Alperen Duymaz, koji se ponovo sreo sa Melisom Asli Pamuk na setu u seriji Ego, čija će prva epizoda biti emitovana u nedelju, 5. februara, u priči će tumačiti lik po imenu Erhan Yildirim. Publika je poslednji put gledala poznatog glumca na Fox TV-u 2021. godine sa likom Akguna u TV seriji Son Yaz. Njegov povratak na isti ekran ovog puta će se desiti sa velikom razlikom za glumca.

Lik Akguna je nestao, a zamenio ga je Erhan, koji je opisan kao samopožrtvovan i vredan čovek. Erhan koji će prikazati, iako ludo voli svoju verenicu Elif, biće na ivici velikog izbora koji će mu u potpunosti preokrenuti život, pa će zbog toga uzbuđenje biti sve veće u svakoj epizodi. Lik Erhana biće realniji i topliji publici. Pitate se zašto? Radi tokom celog studentskog života, zarađujući sopstveni novac. Erhan Yildirim je neko čiji je san da jednog dana bude finansijski udoban i da živi dobrim životom, jer je oduvek živeo oskudno. S obzirom na ove karakteristike, čini se da će mnogi ljudi pronaći svoju priču u ovom liku.

View this post on Instagram

A post shared by FOX (@foxturkiye)

NOVO - Engin Akyurek i Demet Ozdemir već privlače pažnju kao serijski par

By: TV Exposed