Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkan Tinmaz o seriji Šerbet od brusnice

Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkan Tinmaz privlače pažnju miliona gledalaca svojim likovima Nurseme i Umuta  odnedavno u seriji Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice.

Ceren Yalazoglu Karakoc i Serkan Tinmaz o seriji Šerbet od brusnice

Foto Credits: Internet Haber

Nursema, mlada žena koja je odrasla u konzervativnoj porodici, htela je da zasnuje porodicu sa čovekom kojeg je volela, ali je morala da prihvati da njena porodica nameće sopstvene preferencije i postala je lice stvarnosti dela Turske na ekranu.

Možda će se, dok gledaju seriju Šerbet od brusnice, naći mnogo žena koje misle da su prošle sličan put. Možda mnoge mlade devojke koje zbog pritiska porodice moraju da se udaju za osobu koju ne žele, poput lika Nurseme u različitim delovima zemlje, sa suzama gledaju ovu seriju.

Ovde je istaknutost lika Nurseme, koja je na ekranu otkrila tako efektnu stvarnost Turske, na dnevni red dovela glumicu Ceren Yalazoglu Karakoc. Glumac Serkan Tinmaz, u liku Umuta, koji je pun teškoća da uspostavi dom sa ženom koju voli, takođe je na dnevnom redu zahvaljujući ulozi u ovoj seriji.

Srećan kraj?!

Serkan Tinmaz i Ceren Yalazoglu Karakoc saopštili su da je sve bilo u redu tokom snimanja serije. Karakoc je rekao: „I mi čitamo svaku novu epizodu sa velikim šokom i iznenađenjem. Sve nam je veoma prijatno“.

Iako se čini da je ljubav Nurseme i Umuta u ćorsokaku, Serkan Tinmaz je objasnio da za njih ima nade: „Publiku čekaju neke dramatične stvari. Ali dobre stvari će se desiti. Nove epizode ​​su zaista čudne." Ceren Yalazoglu Karakoc, koja je tokom ovog govora upozorila svog partnera iz serije i rekla „Nemoj davati spojlere“, bila je osoba koja je dala najveći spojler rekavši „Izgleda da će na kraju biti srećno“.

NOVO - Šta se dešava sa serijom Emanet?!

By: TV Exposed