Šta se dešava sa serijom Emanet?!

Nove epizode ​​serije Emanet, koja se emituje na ekranima Kanala 7, trebalo je da budu na ekranu prošle nedelje.

Šta se dešava sa serijom Emanet?!

Foto Credits: IMDB

Međutim, u saopštenju kanala najavljeno je da nove epizode ​​neće biti emitovane do sledeće nedelje. Sada je slična najava za ovu nedelju. Gledaoci se pitaju šta se desilo sa dnevnom serijom Kanala 7 Emanet, koja je takođe na dnevnom redu društvenih medija i u kojoj glumi Halil Ibrahim Ceyhan.

U prve dve sezone serije, u glavnoj ulozi bila je i Sila Turkoglu, koja je zajedno sa Halilom Ibrahimom Ceyhanom naišla na odjek u publici kao veoma snažan serijski par. Prvi veliki gubitak za seriju Emanet bio je odlazak Sile Turkoglu na kraju druge sezone.

Međutim, serija se nastavlja sa novim dodacima, a oni koji vole Halila Ibrahima Ceyhana u trećoj sezoni daju veliku podršku projektu. U stvari, razlog zašto je glumac u poslednje vreme napravio veliku buru na društvenim mrežama je taj što je podrška fanova veoma jaka.

Fanovi nestrpljivi

Najava Kanala 7 da neće biti novih epizoda serije Emanet u novoj nedelji između 6. i 10. marta uznemirila je i zabrinula publiku. Od ranije su snimane osnovne epizode ​​serije i ove epizode ​​su se vremenom odražavale na ekranu, a serija Emanet je mogla da nastavi svoj put pet dana radnim danima bez prekida.

Iako se smatralo da je snimanje ovog projekta, kao i mnogih TV serija, stalo nakon zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, smatralo se da je tim imao pripremljene epizode.

Pratioci serije Emanet sa nestrpljenjem iščekuju nove epizode ​​serije, ali zbunjujuće je bilo i kašnjenje objava sa Kanala 7 od dve nedelje. Ljubitelji serije pitaju se kakva je sudbina serije Emanet, a pitaju ih šta se dešava na društvenim mrežama. Za sada odgovora nema.

NOVO - Ecem Erkek još jednom pokazala raskošan talenat! (VIDEO)

By: TV Exposed