Ecem Erkek još jednom pokazala raskošan talenat! (VIDEO)

Ecem Erkek, koja tumači lik Fusun u seriji Guzel Gunler / Dobri dani, koja se emituje nedeljom uveče na Show TV, dospela je u prvi plan kao jedna od najcenjenijih glumica komičnih uloga do sada.

Ecem Erkek još jednom pokazala raskošan talenat! (VIDEO)

Foto Credits: Haberler

Možda u seriji Guzel Gunler ima smešnih momenata, ali Ecem Erkek otkriva njenu drugačiju stranu u scenariju koji je isprepleten sa dramom. Glumica je puna iznenađenja i oni koji je prate na društvenim mrežama često se susreću sa tim iznenađenjima.

Koliko su glas i interpretacija Ecem Erkek bili upečatljikvi, još jednom su se uverili oni koji su gledali novu 15. epizodu serije Guzel Gunler / Dobri dani izvođenjem nezaboravne pesme Sezen Aksu „Ponećemo nas“.

Fanovi oduševljeni

Lepo iznenađenje publici priredila je i mlada glumica, koja je napravila duet sa pevačicom Deryom Arabaci, koja je gostovala u seriji Guzel Gunler. Dok je Fusunin lik u seriji izveo duet o kojem je dugo sanjala, Ecem je kao gostujuća glumica pratila Arabaci.

Ti trenuci su došli do izražaja na društvenim mrežama, a na njima je podeljeno mnogo komentara kako je Ecem Erkek emotivno, iskreno i od srca otpevala pesmu. Fanovi, koji su izjavili da čekaju album Erkek, prokomentarisali su: „Ecem Erkek peva svaku pesmu tako duboko i iz srca da je nemoguće ne biti impresioniran..”

NOVO - Slab početak turske serije Basim Belada / U nevolji

By: TV Exposed