Ceren Yilmaz ispašta zbog svoje lepote

Ceren Yilmaz se bori sa raznim problemima u svakodnevnom životu. Prelepa glumica, kojoj fanovi neprestano dele komplimente, takođe doživljava poteškoće. U kratkoj poseti Istanbulu zbog slikanja za časopis, uhvaćena je pred kamerama gde je novinarima objasnila da “lepota nekad smeta”. Izjavila je da je i ona, kao i mnogi ljudi, morala da se bori sa ...

Ceren Yilmaz ispašta zbog svoje lepote

Ceren Yilmaz se bori sa raznim problemima u svakodnevnom životu. Prelepa glumica, kojoj fanovi neprestano dele komplimente, takođe doživljava poteškoće.

U kratkoj poseti Istanbulu zbog slikanja za časopis, uhvaćena je pred kamerama gde je novinarima objasnila da "lepota nekad smeta". Izjavila je da je i ona, kao i mnogi ljudi, morala da se bori sa različitim problemima u životu koje joj je često donosila njena lepota.

Povodom ovog problema glumica je rekla: „Svi smo mi živi ljudi. Iskreno, mislim da to nije situacija koja se dešava samo meni. Čak i na poslu možete imati problema sa ovom vrstom mobinga. Ženama zbog toga nije prijatno i na neki način su blokirane u poslu. Doživela sam ovo mnogo puta u životu. Neko može biti impresioniran vama i pokvariti vam posao samo zato što ga niste želeli. To su stvari koje se realno događaju u životu. ”

By: TV Exposed