Ertan Saban i harizma koja osvaja! (FOTO)

Ertan Saban, talentovani glumac koji igra glavnu ulogu u seriji Show TV-a sa potpisom BKM, Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, bio je ispred objektiva decembarskog izdanja Re Touch Mag Men Magazina.

Ertan Saban i harizma koja osvaja! (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Poze glumca su obožavatelji smatrali veoma harizmatičnim. U časopisu su uvrštene sledeće izjave o glumcu: “Ertan Saban, koji drži časove glume dok igra lik Sadija Payaslija, 'ljubavnika Al Kaponea' sa ekrana, takođe je sjajan otac i srećan muž u stvarnom životu.”. Opis koji zaista u potpunosti opisuje ovog turskog glumca.

Obožavaoci Ertana Sabana, koji je serijom Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna postavio tron i ušao u srca publike, nalaze se ispod glumčevih fotografija u komentarima. Dali su mnoge komentare kao što su „otelovljena harizma” i „razlika Ertana Sabana”. Neki od njegovih fanova su izjavili da čekaju “tuču” sa Devrim Ozkan, glumicom i njegovom partnerkom u seriji.

Svaka epizoda turske Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja je jedna od popularnih TV serija na TV ekranima Show TV-a četvrtkom uveče, privlači milione gledalaca na ekran. Interesovanje za duo Ertan Saban i Devrim Ozkan, koji igraju glavne uloge u seriji, eksponencijalno raste.

Evo i pomenute fotografije koja je nastala za popularni magazin. Kako se vama čini glumac u ovom izdanju? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Engin Altan Duzyatan i serija Cop Adam / Čiča gliša - dobar kombinacija?!

By: TV Exposed