Tolga Saritas u seriji Ariza - ponovo narodni heroj

Tolga Sarıtas, poznat je po izvođenju akcionih performansi koji oduševljavaju publiku . U seriji Ariza Tolga igra lik Ali Rize koji je taksista, ali je služio vojni rok kao komandant. Čak je od Generalštaba dobio medalju. Drugim rečima, upotreba oružja i dobre scene borbe takođe potiču iz vojne službe. Deca bogatih i moćnih porodica i ...

Tolga Saritas u seriji Ariza - ponovo narodni heroj

Tolga Sarıtas, poznat je po izvođenju akcionih performansi koji oduševljavaju publiku . U seriji Ariza Tolga igra lik Ali Rize koji je taksista, ali je služio vojni rok kao komandant. Čak je od Generalštaba dobio medalju. Drugim rečima, upotreba oružja i dobre scene borbe takođe potiču iz vojne službe.

Deca bogatih i moćnih porodica i deca siromašnih porodica nalaze se zajedno u priči serije. Zar na ulici nema likova poput Ali Rize? U stvari, ima ih mnogo ... Sina Kologlu, jedan od kolumnista Milliyet Cadde-a, u svom članku skrećući pažnju na ovu situaciju, smatra da je TV serija Arıza produkcija koja će za kratko vreme ući u AB grupu.

Tolga Sarıtas je bio „narodni heroj“ sa likom Yavuza Karasua u seriji „Soz“ ... Ova situacija ne razlikuje se mnogo ni u seriji Arıza.

Sina Kologlu je ovaj aspekt serije izrazio sledećim rečima: „Bogati su jaki i Ali Riza stoji u naše ime kao„ narodni heroj “protiv onih koji zarađuju novac na kvaran način. Mi volimo takve priče. Na kraju krajeva, zar to nije realan život? Zar o tome ne čitamo u novostima? „

By: TV Exposed

NOVO-Kubilay Aka izlečen od korona virusa (FOTO)