Pitanje o seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život koje sve muči!

Turska internet serija Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život, koja se emituje na digitalnoj platformi BeIN Connect, nastavlja uspešno da se emituje. Serija, čijih je prvih 6 epizoda emitovano, uspela je da zadivi brojnu publiku novim epizodama četvrtkom uveče.

Pitanje o seriji Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život koje sve muči!

Foto Credits: IMDB

Za seriju postoji interesovanje i iz inostranstva, a projekat svojom glumačkom postavom i radnjom izaziva veliku pažnju. Ljubitelji stranih TV serija često traže najnovije informacije o projektu Hayaller ve Hayatlar / Snovi i život, a ova serija je jedna od veoma traženih tema na Google-u. Postoji mnogo toga šta zanima gledaoce ove serije, a vezano je za radnju, glumce, najavu novih epizoda i slično.

Najvažnije pitanje koje se postavlja u glavama onih koji sa interesovanjem gledaju seriju Hayaller ve Hayatlar je koliko će ona trajati, odnosno koliko će epizoda imati. Za tako nešto trenutno nema pouzdanih i tačnih informacija. Moguće je da ni ljudi sa digitalne platforme još uvek nisu doneli odluku. Podsećamo, serija Erkek Severse / Kad muškarac voli je najavljena kao serija od 13 epizoda, pa je u međuvremenu doneta odluka o tome da projekat dobije još jednu sezonu i da ima ukupno 26 epizoda.

Mogućnost da serija pod nazivom Hayaller ve Hayatlar ne bude dugoročna, počela je da tera publiku na razmišljanje. Pratioci serije, koji od NGM medija čekaju informacije o sudbini serije, zadovoljni su tokom priče. Ostaje samo da se vidi koliko će ta priča potrajati i to je pitanje koje trenutno sve najviše zanima.

Ova nova turska internet serija koja je počela 17. februara, nastavlja da upoznaje publiku svojim novim epizodama svakog četvrtka na digitalnoj platformi BeIN Connect.

NOVO - Turski glumci – rejting na IMDB 08.03.2022.

By: Milt-TV Exposed