Halil Ibrahim Ceyhan pohvalno o Melisi Dongel

Mnogi ljubitelji turksih TV serija su oduševljeni sa projektom Kirli Sepeti, koji se emituje nedeljom uveče.

Halil Ibrahim Ceyhan pohvalno o Melisi Dongel

Foto Credits: Haberler

Projekat, čiji je rejting i dalje dobar i ima stabilnu tabelu, postigao je ovaj uspeh trudom velike ekipe.

Melisa Dongel i Halil Ibrahim Ceyhan su među uspešnim glumcima ove turske TV serije.

Ovaj novi serijski par, o kome se mnogo priča na društvenim mrežama jer su partneri u priči, jedan je od najistaknutijih parova u poslednje vreme.

Iako su gledaoci serije Kirli Sepeti podelili veoma negativne komentare o liku Ajlin, koju tumači Melisa Dongel, zadovoljni su harmonijom dvoje mladih glumaca.

Osvajaju energijom

Dvojac, koji je uspešno tumačio i tumači likove Ajlin i Murata u seriji Kirli Sepeti, bio je gosti Hakana Gencea, jednog od pisaca lista Hurriyet, u njegovom programu na Youtube-u.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji nastavlja da se ubrzano penje na lestvici karijere, izjavio je da su se on i njegova partnerka Melisa Dongel odlično slagali na setu i dao sledeću izjavu:

Kada sam prvi put video Melisu, uvek je imala tu energiju. Mislio sam da će biti hladno jer je nikad nisam sreo, ali Melisa me je dočekala kao da se poznajemo 40 godina. Ta energija je bila veoma dobra, osećao sam se opušteno i shvatio da je ona neko sa kim mogu udobno da radim. Posle toga je napredovalo veoma dobro, naša energija je veoma dobra i energija našeg partnerskog odnosa je takođe veoma dobra. Zaista, Melisa je sasvim druga osoba. Ona je sasvim druga osoba u pozitivnom smislu. Osećate olakšanje kada vidite Melisu na setu. Nema šta da se demorališe, ali ponekad ljudi mogu da odu na set neraspoloženi. Oni mogu da vide 25 procenata Melise na ekranu.  Ovde postoji potpuno drugačiji potencijal.".

NOVO - Ekin Koc uskoro u novom projektu

By: TV Exposed