Počelo snimanje turske serije Hur, evo ko je glavni glumac!

Turska serija Hur doneće priču o pilotima turske avijacije, odnosno elitnoj jedinici iste. Do nedavno bilo je reči o tome da bi Alp Navruz mogao da preuzme glavnu ulogu u ovom projektu.

Počelo snimanje turske serije Hur, evo ko je glavni glumac!

Foto Credits: Internet Haber

Kompanija ES Film je u ponedeljak, 25. jula, zvanično počela snimanje nove digitalne serije kratkog naziva Hur. Ova nova vojna serija, tačnija serija o pilotima turske avijacije se snima za digitalnu platformu TRT Dijital, a snimanje se odvija u Eskisehiru. U centru pažnje priče ove nove turske serije je elitna jedinica vojnih pilota, a serija, odnosno kreatori serije imaju inspiraciju u filmskim hitovima Top Gun i Top Gun: Maverick.

Scenario za tursku seriju Hur pišu Ilker Arslan i Baris Erdogan. Oni su u poslednje vreme mnogo vremena provodili u društvu pilota kako bi što bolje dočarali njihov život i izazove sa kojima se susreću. Na poziciji režisera je Ekin Pandir. Plan je da u svakoj epizodi ove nove turske serije bude prikazana po jedna misija, odnosno jedan zadatak elitne jedinice pilota. Kako stoji u opisu, kreatori su odlučili da ne imenuju neprijatelja, ali će iz radnje svima biti jasno o kome je reč.

Na poziciji glavnog kamermana je Ugur Icbak a on i ceo njegov tim će koristiti posebnu taktiku za snimanje avionskih okršaja. Takodje, kasnije će biti korišćeni vizuelni efekti koji su se upotrebljavali pri montaži filma Top Gun: Maverick. Otkriveno je i ime glavnog glumca turske serije Hur. Dugo se pričalo da bi tu ulogu mogao da tumači Alp Navruz, ali to nije slučaj. Glavni lik u ovoj digitalnoj seriji će tumačiti Hilmi Cem Intepe. Njegova partnerka na sceni biće Deniz Catalbas, poznata iz serije Arka Sokaklar. Ona će tumačiti lik Nazli. Pored njih uloge u seriji Hur će imati Zeynep Tugce Bayat i Taner Ertukler. Plan je da se snimi i kasnije emituje 10 epizoda od po 60 minuta.

Projekat je podržan od strane turskog vazduhoplovstva, tako da će u seriji biti prikazane neki stvarni snimci pravog rada turske avijacije.

NOVO - Snima se drugi deo serije Kus Ucusu?!

By: TV Exposed