Snima se drugi deo serije Kus Ucusu?!

Turska serija Kus Ucusu | Let ptica pokupila je dobre kritike. Ovaj projekat će prema sve većem broju izvora dobiti i nastavak, odnosno drugu sezonu.

Snima se drugi deo serije Kus Ucusu?!

Foto Credits: Haberler

Serija Kus Ucusu | Let ptica je veoma zapažena na Netflixu. Ovaj projekat i serija Mezarlik | Groblje u kojoj takodje jednu od glavnih uloga tumači Birce Akalay dugo su u top 10 najgledanijih na ovoj digitalnoj platformi.

Kuc Ucusu | Let ptica je čini se zadovoljio i ljude sa ove platforme, pa će serija dobiti i novu sezonu. Kompanija Ay Yapim u čijoj produkciji se radi serija je navodno već otpočela rad na sezoni 2 ovog projekta i snimanje će početi vrlo brzo. Ova turska serija je ponovo spojila velike prijatelje Birce Akalay i Ibrahima Celikkola. Njih dvoe su tokom leta zajedno boravili na odmoru pa su krenule i priče da izmedju njih možda ima i nešto više od prijateljstva. Ipak, oboje su to demantovali i izjavili da su samo veoma dobri prijatelji.

Akalay je na svojim nalozima na društvenim mrežama podelila fotografiju sa Ibrahimom na kojoj je napisala na engleskom "Here we go again", kojom je svima koji je prate dala do znanja da je ponovo u društvu Celikkola.

Ovog puta pored odmora, moguće je da će druženje imati i poslovnu notu, ako se informacije o tome da će snimanje druge sezone serije Kus Ucusu | Let ptica početi uskoro ispostave kao tačne.

NOVO - Kerem Bursin ponovo digao buru izjavom!

By: TV Exposed