Kerem Bursin ponovo digao buru izjavom!

Turski glumac Kerem Bursin je neko čija se svaka izjava i rečenica analizira u javnosti. Popularni glumac je ponovo došao u centar pažnje zbog svoje nove izjave.

Kerem Bursin ponovo digao buru izjavom!

Foto Credits: DiziCentral

Pre samo nekoliko dana, Kerem Bursin je bio na meti fanova iz arapskih zemalja. Tada je, po njegovim rečima slučajno lajkovao tvit u kom se vredja kraljevska porodica iz Saudiske Arabije. To je naišlo na oštre reakcije fanova sa tih prostora, pa je Bursin uputio izvinjenje i objasnio da je sporni tvit slučajno lajkovao. Situacija se nije ni smirila a Kerem je ponovo u centru pažnje, sada u turskoj javnosti. Glumac je novom izjavom ponovo podigao dosta bure. Kerem Bursin je između ostalog izjavio kako turski glumci imaju velik ego. To je naišlo na razne komentare, a poslednji je došao od popularnog turskog glumca i voditelja Mehmeta Alija Erbila. On je reagovao poprilično oštro.

Erbil je rekao da Kerem sigurno ne radi za džabe. Naprotiv, dobija kao i svi veoma visoke iznose za svoje uloge. Na primer, popularni glumci u Rumuniji, velike zvezde zarade oko 5.000 evra mesečno. Za taj novac prema Mehmetovim rečima turski glumci ne bi ni podigli prst, kamoli nešto uradili. Mehmet Ali je zatim nastavio da analizira mlade kolege iz Turske. Rekao je kako mu se dopada Burak Ozcivit. Erbil je Buraka nazvao veoma talentovanim glumcem.

Sve ovo se čini možda i kao pokušaj da se skrene pažnja na njegov novi projekat. Mediji u Turskoj nisu propustili priliku da podsete na to da Mehmet tumači glavnu ulogu u novom holivudskom filmu Hope.

View this post on Instagram

A post shared by Kerem Bürsin (@thebursin)

Kerem Bursin je uvek u centru pažnje i samo pominjanje njegovog imena ne može da prodje nezapaženo. Ipak i Erbil je takodje veliko ime turske kinematografije pa je bez dileme mnogima ova razmena mišljenja i stavova jednog od najpopularnijih glumaca mladje generacije i starijeg glimca bila zanimljiva.

S obzirom da je Kerem Bursin odrastao u Americi, da perfektno govori engleski jezik i to da je veoma talentovan i kvalitetan glumac, ne bi bilo iznenadjenje da njega i Mehmeta možda nekad gledamo zajedno u nekom holivudskom ostvarenju.

 NOVO - Kerem Alisik ponovo na setu!

By: TV Exposed