Veliko prijateljstvo na setu serije Destan!

Burak Berkay Akgul je jedno od uspešnih imena u seriji Destan. Glumac, koji je efektno debitovao sa likom Ruzgara u TV seriji Maria ile Mustafa, objavljenoj 2020. godine, dobro je iskoristio priliku da svoje glumačko znanje pokaže u istorijskoj seriji.

Veliko prijateljstvo na setu serije Destan!

Foto Credits: IMDB

Burak Berkay Akgul je takođe učestvovao u TV seriji Kahraman Babam, koja je bila zaista veliki podbačaj. Glumac, kojeg smo ove sezone gledali kao Kayu Tegina u ATV TV seriji Destan, takođe je dobio važnu šansu učestvujući u uspešnim produkcijama u poslednje dve godine karijere.

Burak, koji se pokazao dobro iskoristivši ovu šansu, govorio je o tome šta se dešavalo iza kulisa seta serije Destan / Legenda.

Kayu, jednog od najpametnijih i najboljih stratega u priči, njegova majka je odgajala sa posebno visokim ambicijama. Glumac je o svom liku rekao: „Način na koji Kaya može dobiti ljubav od drugih ljudi je da bude na vrhu. Misli da tada može doći do svakoga i da će ga neko poštovati i voleti. Pošto je ovako vaspitan, neka svoja ljudska osećanja ne izražava previše.”.

Na pitanje sa kojim se imenima najbolje slagao na snimanju serije Destan, mladi glumac je rekao da se odlično slaže sa Burakom Tozkoparanom i Edipom Tepelijem i naveo da su na snimanju uvek bili zajedno.

Burak Berkay Akgul je dao sledeću izjavu: „Kao tri brata smo, proveo sam dosta vremena sa Burakom i Edipom na samom početku. Svaka scena koju smo imali bila je zajedno u prestonoj sobi, a bili smo zajedno i van seta. Kao braća, uspostavili smo još jednu vezu između nas. Jer iako smo svi suprotnosti na sceni, van seta, to je potpuno drugačije.".

NOVO - Evo zbog koga Uraz Kaygilaroglu nosi crni lak na noktima!

By: TV Exposed