Evo zbog koga Uraz Kaygilaroglu nosi crni lak na noktima!

Turski glumac Uraz Kaygilaroglu trenutno oživljava lik Kartala u TV seriji Uc Kurus / Tri novčića.

Evo zbog koga Uraz Kaygilaroglu nosi crni lak na noktima!

Foto Credits: Dizilah

Serija Uc Kurus se sprema da napravi finale sa svojom 28. epizodom koja će biti emitovana 30. maja. Uraz Kaygilaroglu je ostavio snažan utisak svojim uspešnim nastupom u ovom projektu i pojavio se nedavno pred publikom sa sasvim drugačijom ulogom u digitalnoj seriji Ersan Kuneri, koja je emitovana na Netflixu.

Glumac je trenutno na dnevnom redu sa drugom temom. Poznati glumac Uraz Kaygilaroglu privukao je pažnju crnim lakom na noktima u programu u kojem je prisustvovao prethodnog dana. Misterija tog laka za nokte je rešena.

Saznaje se da je Kaygilaroglu, koji je sa svojim crnim lakom na noktima učestvovao u premijeri serije Ersan Kuneri u programu „Veče sa Ibrahimom Selimom“, lakirao nokte na zahtev svoje šestogodišnje ćerke Ade, koja je rođena je iz Urazovog braka sa bivšom ženom, glumicom Melis Isiten.

Uraz, koji je osetljiv na decu, nastavlja da privlači pažnju svojim prenosima uživo na društvenim mrežama za udruženje UCIM, koje se aktivno bori protiv zlostavljanja dece.

Kaygılaroglu, koji je uključio svoje poznate prijatelje glumce u ove prenose uživo, rekao je: „Uradili smo to zajedno. Bez njih ništa ne bi bilo. Srećan sam što sam deo takvog posla. Nadam se da će i dalje stizati do mnogih ljudi.”

Ovim naporima, Uraz Kaygilaroglu nastavlja da razvija društvenu osetljivost protiv zlostavljanja dece i preuzima zadatak prikupljanja donacija za udruženje.

NOVO - Hande Soral oduševila novim fotografijama (FOTO)

By: TV Exposed