Hande Soral oduševila novim fotografijama (FOTO)

Turska glumica Hande Soral, brojeći dane da drži sina Alija u naručju, otišla je pred kameru i napravila prelepe poze. O fotografijama se dosta piše i priča.

Hande Soral oduševila novim fotografijama (FOTO)

Foto Credits: Haberler

Hande Soral, koja se udala za kolegu glumca Ismaila Demircija 2017. godine, nedavno je izašla pred objektiv i objavila da je trudna sa ultrazvučnom slikom u ruci. Ismail Demirci je postavio fotografiju sa natpisom „tata“,  tačnije objavio i na svom Instagram nalogu, tako da ni to nije prošlo nezapaženo.

Tada je par, koji je organizovao zabavu sa svojim porodicama i bliskim prijateljima, objavio pol svoje bebe. Objavljujući ove trenutke na svom Instagram nalogu, Hande Soral je objavila da će dobiti sina i da će mu dati ime Ali, uz opis „Ali Demirci dolazi“.

Nove objave naišle su na veliki broj lajkova i sjajne utiske. Hiljade lajkova i komentara stiglo je za kratko vreme na deljenje ove turske glumice. Sestra od Hande, Bensu Soral je takođe komentarisala svoju sestru: „Oh, anđeo i još jedan anđeo“. Suprug Hande Soral, Ismail Demirci, prokomentarisao je: "Moja lepota.”

Mnoga poznata imena, uključujući Hatice Sendil, Aslihan Gurbuz, Melike Ipek Yalovu, Selen Ozturk, Hatice Aslan i Ahu Sungur, dala su lepe i pozitivne komentare na fotografije.

Evo i nekih od pomenutih objava. Sve slike možete videti na Handinom Instagram nalogu.

NOVO - Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine se završava u junu?!

By: TV Exposed