Sinem Unsal dobija pohvale za ulogu u seriji Gizli Sakli

Serija Gizli Sakli / Na tajnom zadatku emitovana je na televiziji Fox u sredu uveče i od prve epizode ​​uspela je da dobije bolju gledanost od rivala Seversin. U glavnoj ulozi sa Halitom Ozgurom Sarijem i ulogom policijskog lika po imenu Naz, glumica Sinem Unsal preuzima još jednu masku da prati vođu mafije.

Sinem Unsal dobija pohvale za ulogu u seriji Gizli Sakli

Foto Credits: DiziCentral

Pored Naz, glumica, koja je pažnju privukla i likom po imenu Jaz u seriji, ponovo je očarala obožavaoce svojim talentima, glatkom građom i lepotom.

Govoreći u emisiji Iza kulisa koja se emituje na Fox TV-u, Sinem Unsal nije krila da je veoma uzbuđena zbog svoje nove serije.

Sinem, koja takođe impresionira atraktivnom odećom koju nosi u seriji, koja je i detektivska i komična priča, opisala je svoj lik na sledeći način:

„Sa Naz, talentovanom, ali početnicom, tek diplomiranom policajkom, priča počinje kada se Pamir, koji je veoma talentovan, veoma iskusan, zgodan i tako kul, koji odlično radi svoj posao, okupi u tajnoj misiji i ukrsti puteve.”

Objašnjavajući da su dva policijska lika suprotna jedno drugom, Sinem Unsal je rekla da su prethodno prošli obuku za seriju i da je ovaj proces preliminarne pripreme bio veoma ugodan.

Obožavateljima Unsal, kojima se ova uloga veoma dopada, dopao se i Halit Ozgur Sari, koji joj je bio partner. Halit Ozgur Sari, koji je u priči sa likovima Leventa i Pamira, takođe se vratio na set nakon TV serije Kardeserim / Moja braća, u kojoj je sjajno debitovao.

NOVO - Selim Bayraktar dao važnu lekciju mlađim kolegama

By: TV Exposed