Selim Bayraktar dao važnu lekciju mlađim kolegama

Glumac Selim Bayraktar ​​tumači jednu od glavnih uloga u TV seriji Destan / Legenda, koja je jedan od najuticajnijih debija ove sezone, na ATV TV ekranu.

Selim Bayraktar dao važnu lekciju mlađim kolegama

Foto Credits: Promo / ATV TV

Selim Bayraktar, koji nastavlja da nosi priču na svojim plećima sa Ebru Sahin i Edipom Tepelijem, ponovo je imao priliku da pokaže svoje talente likom Alpagua.

Serija Destan / Legenda, koja do sada ima 26 epizoda, oprostiće se od publike u utorak, 14. juna, svojom 27. epizodom. Nakon završetka snimanja poslednje epizode ​​serije Destan, tim je otišao na odmor.

Selim Bayraktar ​​je rekao da je sezona za njega bila ugodna, ali naporna. Objašnjavajući da su snimali naporne i duge scene i da se raduju odmorima, Bayraktar ​​je dodao: „Ali ako se ne umoriš, ne zaslužuješ odmor, tako da smo ga zaslužili. Imaćemo lepo leto i prijatan odmor.”.

Objašnjavajući da se sportom bavi i intenzivnim tempom, Selim ​​je podsetio da je to važno i za održavanje njegove profesije.

Glumac je kao pouku mladima skrenuo pažnju sledećim rečima: „Moram da se bavim sportom. Jer naša profesija zahteva dobro korišćenje tela. Koordinacija mozga i tela je veoma neophodna u našem radu. Ako ne možete da koordinirate njih dvoje, sigurno ćete negde spotaći.”.

Lepa lekcija za mlađe kolege od strane glumca koji je svoj glumački kvalitet dokazivao u više navrata.

NOVO - Akin Akinozu i serija Kaderimin Oyunu kreću u osvajanje Evrope

By: TV Exposed