Akin Akinozu i serija Kaderimin Oyunu kreću u osvajanje Evrope

Turska serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine, koja se očekivala sa velikim uzbuđenjem jer je vratila Akina Akinozua na TV ekrane, ali nije mogla da ostvari značajnije rezultate u gledanosti, odlukom TV kanala je prekinuta. Igra moje sudbine završava se u Turskoj, ali nastavlja svoju avanturu u Španiji.

Akin Akinozu i serija Kaderimin Oyunu kreću u osvajanje Evrope

Foto Credits: RiriNano

Akin Akinozu je bio najveće oružje TV serije Igra moje sudbine, koja se petkom uveče prikazivala na televiziji Star TV. Akin, koji ima veliku bazu obožavatelja posebno u zemljama Latinske Amerike zahvaljujući seriji Hercai, koja je privukla veliku pažnju u inostranstvu, prekinuo je pauzu koju je nakratko napravio.

Međutim, cela priča oko nove serije i sve nije funkcionisalo u Turskoj. Projekat nije mogao da postigne željeni rezultat u gledanosti. Najavljeno je da će se serija, koja je loše gledama, nastaviti i u drugoj sezoni zbog interesovanja u inostranstvu. Međutim, od ove odluke se nakon nekog vremena odustalo.

Saznaje se da će serija, koja je ove nedelje na ekran došla sa 25. epizodom, finale naći u 26. epizodi.

Prema razvoju događaja koji se pojavio u epizodi pre nekoliko dana, a koja će biti emitovana u petak, 17. juna, serijal Igra moje sudbine sprema se da kaže zbogom ekranu. Dakle, ostalo je samo jedno poglavlje.

Međutim, Kaderimin Oyunu započinje novu avanturu u Španiji zahvaljujući Akinu Akinozu, koji ima ogromnu bazu obožavatelja.

Serija će uskoro upoznati špansku publiku. Vrlo verovatno je da će serija Kaderimin Oyunu / Igra moje sudbine privući pažnju koju nije mogla naći u Turskoj, iz inostranstva, zahvaljujući Akinozuu.

NOVO - Tugrul Tulek o finalu sezone serije Camdaki Kiz

By: TV Exposed