Tugrul Tulek o finalu sezone serije Camdaki Kiz

Glumac Tugrul Tulek jedno je od poznatih imena u svetu turskih serija sa svojim uspešnim nastupima u projektima u kojima je učestvovao. Rođen u Bursi 1976. godine, glumac je učestvovao u raznim ulogama u mnogim TV serijama.

Tugrul Tulek o finalu sezone serije Camdaki Kiz

Foto Credits: IMDB

Glumac, kojeg smo poslednjih godina gledali u različitim serijama jednu za drugom, nastavlja da učestvuje u najnovijoj seriji Kanala D pod nazivom Camdaki Kiz. Gledaćemo 47. epizodu serije koja se emituje četvrtkom uveče, a takođe i finale sezone.

Finale druge sezone serije Camdaki Kiz, u kojom glume značajna imena kao što su Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Serifoglu, Nur Surer i Tamer Levent, biće veoma zanimljivo.

Uprkos tome što neko vreme stoji iza serije Mahkum / Zatvorenik, serija Camdaki Kiz, koja je svojom pričom ponovo dospela u prvi plan u gledanosti, sprema se da napravi veličanstvenu završnicu sezone.

Tugrul Tulek, koji je u priči sa likom Leventa, takođe je rekao da će to biti finale sezone koje publika ne sme da propusti. Glumac je rekao: „Emitovano je 46 epizoda, čekamo 47. epizodu, finale sezone. Posle toga, kratak odmor i onda ćemo ponovo biti zajedno”.

Glumac, koji nije želeo da iznosi detalje o priči kako ne bi smanjio publiku, objasnio je da će finale sezone biti veoma uzbudljivo rečima:

„Mislim da je ovo veoma uzbudljiva epizoda za gledanje sa velikim interesovanjem. Završava se na veoma dobrom mestu. Publika će biti veoma radoznala za sledeću sezonu. U novoj sezoni ponovo smo zajedno, nastavljamo. Kao tim, svi se mnogo volimo. Narednu sezonu čeka veoma dobra priča koja će ići isto. Pozorište i TV serije će se nastaviti, osim toga, imam radove vezane za muziku.”.

NOVO - Turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe privlači sve više pažnje!

By: TV Exposed