Turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe privlači sve više pažnje!

Nova letnja serija Fox TV-a, Senden Daha Guzel / Lepša od tebe, pojavila se pred publikom svojom prvom epizodom prošle nedelje. Iako je gledanost prve epizode ​​bila ispod proseka, ocene ipak nisu bile loše za letnji period.

Turska serija Senden Daha Guzel / Lepša od tebe privlači sve više pažnje!

Foto Credits: IMDB

Hiljade komentara gledalaca koji su izrazili da im se dopala prva epizoda serije, u kojoj glume Cemre Baysel i Burak Celik, takođe su doveli do toga da serija  Senden Daha Guzel dođe na vrh dnevnog reda na društvenim mrežama. Možemo reći da se kao dobar serijski par ističu ovi mladi i talentovani glumci.

U stvari, neki gledaoci su počeli da upoređuju Buraka Celika sa Can Yamanom zbog različitih scena u ovoj produkciji. Neki gledaoci, koji su ocenili da je serija slična projektu Erkenci Kus, istakli su da je u seriji prikazano mišićavo telo Buraka Celika. Videli smo sličnu situaciju u seriji sa Canom Yamanom.

Osim mišićavih poza Buraka Celika, u novim epizodama serije Senden Daha Guzel / Lepša od tebe biće jasnije ocene da je stil pripovedanja serije sličan seriji Erkenci Kus.

U utorak 14. juna izlazi druga epizoda TV serije Lepša od tebe, a očekuje nas zanimljiva priča. Pa šta će se desiti?

Poljubac Efsun i Kaana poremetiće sve ravnoteže i oni postaju još napetiji. Efsun pravi veliku grešku dok pokušava da se dokaže i Kaanu i celom timu.

Ova greška muči Efsun zbog njene tajne iz prošlosti. Kaan će priskočiti u pomoć kada se oseti najbespomoćnijim. Evo i video najave nove epizode.

NOVO - 40 miliona za prvu epizodu turske serije Sen Cal Kapimi!

By: TV Exposed