Gokce Eyuboglu - serija Kadin je prekretnica moje karijere!

Težak rad, a ne talenat! Glumački savet od Gokce Eyuboglu. Nakon što je TV serija Kadin bila veoma uspešna u inostranstvu, baza obožavatelja ove turske glumice se značajno povećala i postala je poznata ličnost u inostranstvu.

Gokce Eyuboglu - serija Kadin je prekretnica moje karijere!

Foto Credits: Haberler

Rođena u Istanbulu 1983. godine, glumica nastavlja svoju karijeru učestvujući u različitim projektima od 2009. godine. Nakon serije Kadin / Žena, Gokce Eyuboglu, koja se pojavila u TV serijama Zumruduanka, Fatma, Evlilik Hakkında Her Sey, Mahkum i Behzat C, osoba je zaljubljena u svoju profesiju.

Objašnjavajući da je svoj glumački put započela pozorištem, kako ne bi bila na teretu porodici, Eyuboglu je rekla da je radila tako što je dobila posao i da je u tom periodu nastavila sa kursevima glume.

Gokce Eyuboglu, koja je sa 24 godine počela da pohađa kurseve glume i koja smatra da je talenat važan kao i obrazovanje, napomenula je da je posao najvažniji. Glumica je rekla:

„Takođe verujem da neko ko je vredan, neko ko se obrazuje može da glumi bolje od nekoga ko je talentovan. Zato sam stavila veliki naglasak na obrazovanje.“.

Pozorište i sinhronizacija

Eyuboglu, koja učestvuje u dečjim predstavama u pozorištu, bavi se i sinhronizacijom, ušla je u TV serije kao statista i sa 34 godine započela potpuno novi period u karijeri sa likom Ceyde u TV seriji Kadin .

Objašnjavajući da joj je taj lik veoma važan, glumica je rekla: „Svidela im se moja gluma i odlučili su da otvore priču za mene i da je napišu. Ja sam zapravo ušla kao lik koji će izaći nakon 3-4 epizode ​​i pretvorila se u važan ženski lik sa svojom pričom koja je ostala do kraja sezone.”.

Gokce Eyuboglu je ovim rečima otkrila da je TV serija Žena zaista postala prekretnica u njenoj karijeri.

NOVO - Stiže nam nova turska serije Kendi Dusen Aglamaz

By: TV Exposed