Stiže nam nova turska serija Kendi Dusen Aglamaz

Sa turskog nacionalnog TRT 1 stiže potpuno nova serija. Najavljeni su glumci projekta Kendi Dusen Aglamaz.

Stiže nam nova turska serija Kendi Dusen Aglamaz

Foto Credits: Internet Haber

Glumci nove turske serije Kendi Dusen Aglamaz, koja će obeležiti ovo leto, prvi put su se okupili na čitalačkoj probi. Sa TRT-a dakle stiže potpuno nova TV serija koja će obeležiti TV ekrane sa svojom uspešnom glumačkom ekipom i svojom pričom.

Dok je najavljena glumačka ekipa serije, koja se uskoro sprema da krene na set u Istanbulu, glumci su se prvi put okupili na čitalačkoj probi. Za objektive je pozirala i ekipa projekta Kendi Dusen Aglamaz, gde su deljene prve slike sa čitalačke probe serije.

Glumačka ekipa projekta Kendi Dusen Aglamaz uključuje popularna imena kao što su Hakan Yilmaz, Selen Soyder, Eylul Tumbar, Enes Kocak, Berat Yenilmez. Tu su i Sema Ceyrekbasi, Yigit Kalkavan, Sayt Genay, Beste Yarali. Gulbike Sonay Ute i Tuna Kiygi napisali su scenario za projekat, koji producira Nazli Hepturk i režira majstorsko ime Emre Kabakusak, dok Inci Balabanoglu sedi u rediteljskoj fotelji.

Radnja serije

Ukratko tema serije Kendi Dusen Aglamaz je sledeća: Izgubivši majku na dan kada se rodila, Alize je lepa i sebična mlada devojka koju je otac razmazio. Izbezumljena kada sazna da se njen otac ponovo ženi, Alize odlučuje da se osveti za lažni brak sa muškarcem za kojeg mu nikada neće dozvoliti da se uda. Ali stvari neće ići po planu, odnosno kako je ona zamislila.

Sa svojom zabavnom naracijom i uspešnom glumačkom postavom, Kendi Dusen Aglamaz dolazi da nam zagreje srce i nasmeje sve članove porodice tokom ovog leta.

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun ne planira estetske operacije!

By: TV Exposed