Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane

Ozge Ozpirincci, koja je rođena u Istanbulu 1986. godine, donela je odluku da se nakon duže pauze vrati na televizijski ekran.

Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane

Foto Credits: Haberler

Glumica, koja se na TV ekranima pojavila sa likom Bahar u seriji Kadin / Žena, koja je emitovana između 2017. i 2020. godine, dala je tada veoma uspešan nastup.

Prepoznatljivosti ove turske glumice umnogome je doprinela i činjenica da se serija Kadin emitovala u mnogim zemljama sveta.

Ozge Ozpirincci, koju smo nakon serije Kadin gledali u dve digitalne TV serije, pojavila se pred svojim fanovima na digitalnim platformama sa serijama Ilk ve Son i Yakamoz S-245.

Nova serija Sandik Kokusu

Međutim, objavljena je odluka Ozpirincci da se vrati na ekrane sa novom televizijskom serijom, koju su pratioci glumice dugo iščekivali. Najavljeno je da će se poznata glumica, koji je potpisala ugovor sa kompanijom O3 Medya, u novoj sezoni pojaviti na ekranima sa TV serijom Sandik Kokusu.

Ova najava izazvala je mnogo interakcija sa oduševljenim komentarima fanova Ozge Ozpirincci na društvenim mrežama.

Ozge, koja je potpisala ugovor sa kompanijom O3 Medya, vraća se dakle na ekrane u novoj sezoni sa svojim novim projektom Sandik Kokusu.

Projekat Sandik Kokusu, na kojem Melis Civelek i Zeynep Gur dugo rade, govori o sukobu majke i ćerke.

Ovu novu TV seriju produciraće O3 Medya, a producent će biti Saner Ayar. Serija, čije se pripremne pripreme nastavljaju, u novoj sezoni će se sastati sa publikom. Ko će biti u glumačkoj ekipi serije i sa kim će Ozge Ozpirincci biti partnerka su pitanja na koja ćemo odgovor dobiti vrlo brzo.

NOVO - Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom?!

By: TV Exposed