Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom?!

Burcu Kiratli, koja je glumom počela da se bavi 2010. godine, privukla je pažnju svojim dugogodišnjim serijama, iako je učestvovala u malom broju produkcija.

Burcu Kiratli se vraća novom TV serijom?!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je igrala lik Yagmur u TV seriji Elde Var Hayat, koja je emitovana između 2010. i 2012. godine, bila je zapažena likom Gokce u seriji Dirilis Ertugrul između 2014. i 2016. godine, a nakon toga je stekla iskustvo sa različitim projektima.

Serija koja je Burcu Kiratli učinila veoma popularnim imenom bila je serija Ask ve Mavi, u kojoj je preuzela glavnu ulogu. Jedan od nezaboravnih TV serijskih projekata ATV ekrana, Ask ve Mavi, privukao je milione gledalaca koji su želeli da gledaju dramsku priču na ekranu između 2016. i 2018. godine.

Kao partnerka uticajnog umetnika poput Emraha, Burcu Kiratli je imala nezaboravne trenutke i imala najveći napredak u karijeri. Nakon što je ušao u finale 2018. godine, serijal Ask ve Mavi i dalje je u mislima mnogih kao jedan od nezaboravnih projekata.

Partner Furkan Andic

Burcu Kiratli, pak, nije mogla da se vrati na ekrane jer nije mogla da pronađe projekat kakav je tražila, uprkos velikoj popularnosti koju je tada postigla.

Iako je s vremena na vreme obavljala razgovore i intervjue za nove projekte i davala uzbudljive izjave, publika dugo nije mogla da gleda Burcu na televizijskom ekranu.

Nakon 6 godina, u štampi se odrazilo da će se Burcu Kiratli ponovo vratiti u televizijske serije. Prema vestima, u pripremi je nova serija pod nazivom Yildızlar Bana Uzak / Zvezde daleko od mene.

Burcu Kiratli i Furkan Andic bi trebali da tumače glavne uloge u ovoj seriji. Ostaje da sačekamo potvrdu ove informacije.

NOVO - Deniz Baysal napustila seriju Teskilat, šta dalje?!

By: TV Exposed