Engin Altan Duzyatan uskoro napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana!

Turski glumac Engin Altan Duzyatan će prema najavama u narednim epizodama napustiti seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana. U pitanju je vest koja je uznemirila fanove ove turske serije, ali nije jedina koja stiže za ovaj projekat i nije baš sjajna.

Engin Altan Duzyatan uskoro napušta seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana!

Foto Credits: IMDB

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana je istorijski projekat od kog su očekivanja bila zaista veoma visoka. Projekat se emituje na nacionalnom TV kanalu TRT 1 i nema dileme da su svi očekivali mnogo bolji rejting.

U pokušaju da sve poprave, kreatori serije su promenili i tim scenarista u sred serije, ali ni to nije dalo očekivane rezultate. Jednostavno, od serije koja je najavljena kao projekat sa najvećim budžetom u istoriji turskih TV serija se očekivalo više, mnogo više.

Serija Dirilis: Ertugrul je miljama ispred ovog projekta. Čak i istorijske serije koje se trenutno emituju Alparslan Buyuk Selcuklu i Kurulus Osman su se pokazale kao bolji projekat. Kada su se pojavile nove informacije o glumačkom kadru serije Barbaroslar Akdenizin Kilici, odnosno o promenama u njemu, mnogi su bili zaista razočarani.

Prema novim vestima, Engin Altan Duzyatan će napustiti seriju u narednim epizodama. Priča njegovog lika, kao jednog od braće Barbarosa kojima je posvećana ova turska serija, polako se završava. Uz to, stigla je još jedna vest koja polako dobija svoju potvrdu.

Ona glasi da će serija Barbarosa Mač Mediterana biti završena po okončanju aktuelne sezone. Kako sada stvari stoje, na kraju ove sezone sastav turskih serija koje se emituju bi mogao da izgleda znatno drugačije. Sve smo bliži tome da će po kraju aktuelne sezone biti završene serije Masumlar Apartmani / Apartmani Nevinih i Uc Kurus / Tri novčića, a po svemu sudeći tom spisku će se pridodati i serija Barbaroslar Akdenizin Kilici.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj istorijskoj seriji? Da li je opravdala vaša očekivanja? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Poznato kada će biti premijera filma Demet Ozdemir i Sukrua Ozyildiza - Ask Taktikleri

 By: Milt-TV Exposed