Baris Falay dobija pohvale zbog svog lika u seriji Omer

Posle uspešnog nastupa u TV seriji Menajerimi Ara u prethodnoj sezoni, Baris Falay se vratio u TV serije sa produkcijom Omer.

Baris Falay dobija pohvale zbog svog lika u seriji Omer

Foto Credits: NTV

Kao veoma uspešan projekat pominje se TV serija Omer, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Star. Baris Falay je takođe dobro odgovarao liku Resata, kojeg tumači u ovoj seriji. Mnogi obožavaoci TV serija su skoro bili uzbuđeni zbog iskrenosti i pogleda na život lika Omera, koga igra Selahattin Pasali.

Međutim, priča Omerovog oca Resata takođe duboko utiče na mnoge gledaoce. Baris Falay se veoma dobro uklopio u lik Resata i za publiku je povratak glumca na ekran kao imama džamije bio potpuno drugačiji. Baris još jednom pokazuje svoje glumačko umeće kao džamijski imam Resat Ademoglu.

Baris Falay, koji je do sada bio uključen u mnoge uspešne projekte, svojom novom ulogom počeo je da postaje popularno ime na društvenim mrežama. Evo kako je glumac govorio o liku: „Pre svega, moj prijatelj režiser Cem Karci je bio važan faktor u mom učešću u ovom projektu. Opet, činjenica da Cem Karci radi sa kompanijom kao što je OGM, koja pažljivo obavlja svoje poslove, ide u prilog ovoj situaciji. Želeo sam da igram uloge koje se do danas nisu ponavljale, da mogu da radim svoj posao u ulogama, koje nisu bile slične jedna drugoj.”.

Falay, koji se veoma pripisuje liku Resata, takođe je dobio veliku podršku u okruženju društvenih medija. Karakteristike njegovog lika su takođe bile veoma dobro integrisane sa glumcem. Resat, koji ima snažnu intuiciju, savesnost, saosećanje i iskreno je odan svojoj porodici i živi sa majkom Nezahat i sinom Omerom.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Farah Zeynep Abdullah u najnovijem delu projekta Ask-i Memnu / Zabranjena ljubav

By: TV Exposed