Poznato kada će biti premijera filma Demet Ozdemir i Sukrua Ozyildiza - Ask Taktikleri

Stižu lepe vesti za fanove Demet Ozdemir i Sukrua Ozyidliza. Premijera novog turskog filma u kojem njih dvoje tumače glavne uloge se polako bliži.

Poznato kada će biti premijera filma Demet Ozdemir i Sukrua Ozyildiza - Ask Taktikleri

Foto Credits: Dizilah

Demet Ozdemir i Sukru Ozyidliz su u toku prošle godine snimili film pod nazivom Ask Taktikleri / Ljubavne taktike za Netflix digitalnu platformu. Taj film se nalazi u post-produkciji a uskoro će biti i emitovan na Netflixu. Premijera je uskoro, odnosno zakazana je za 11. februar, dakle za manje od meesec dana. Pored Demet i Sukrua u projektuglumite Deniz Baydar (u filmu Cansu), Yasemin Yazici (Meltem), Dogukan Polat (Emir), Atakan Celik (Tuna) i drugi.

Radnja ovog ljubavnog filma je snimana u Nevsehiru, Kapadokija. Pratićemo priču o ljudima koji ne veruju u ljubav pa će pribeći neobičnim taktikama. U pitanju je romantična komedija i lepa ljubavna priča.

Režiser na projektu je bio Emre Kabakusak. Za scenario je bila zadužena Pelin Karamehmetoglu. Ceo projekat je rađen u produkciji kompanije Lanistar Media.

O samom filmu i snimanju je nedavno govorio i Sukru Ozyildiz. Glumac je tada rekao da je veoma zadovoljan urađenim poslom u filmu Ask Taktikleri. Kada je reč o samom snimanju projekta, Sukru je istakao da je sve proteklo odlično. Zaista je uživao u radu sa Demet Ozdemir, koja je fenomenalna koleginica. Bilo im je zabavno i na setu je bila odlična atmosfera.

NOVO - Bez nove sezone serije Uc Kurus / Tri novčića?!

 By: Milt-TV Exposed