Serija Omer je počela da pokazuje čvrst stav u gledanosti!

Iza nas je 7. epizoda serije Omer, koja se ponedeljkom uveče emituje na televiziji Star.

Serija Omer je počela da pokazuje čvrst stav u gledanosti!

Foto Credits: Internet Haber

Priča u seriji Omer, u kojoj su glavne uloge preuzeli Gokce Bahadir i Selahattin Pasali, veoma je impresionirala publiku. Ima veoma emotivnih momenata u Omeru, koji je turska verzija serije Shitsel koja se emituje u Izraelu.

Ljubavne zagonetke i porodični odnosi između likova Gamze i Omera nastavljaju da privlače publiku na ekran. Kao veoma važan razvoj vidi se to što je serija osvojila drugo mesto u total kategoriji u 7. epizodi po gledanosti i postala jedna od najgledanijih serija.

Posebno u jednoj kategoriji, ostavljanje serije Alparslan iza sebe može se reći da je veliki uspeh. Obilaskom jedne od najuticajnijih istorijskih TV serija poslednjih godina, kao što je Alparslan, u kategoriji ABC1, TV serija Omer pokazuje da je sada postigla lojalnost publike.

Vrlo dobri rezultati u kategorijama total i ABC1

Dubok uticaj političkih dešavanja u Turskoj na društvo doveo je do značajnog pada gledanosti TV serije u ponedeljak, 6. marta. Kao i serija Alparslan, još jedna važna produkcija u šestoj sezoni, kao što je Yasak Elma / Zabranjena jabuka, pretrpela je ozbiljne gubitke u gledanosti. Serija Bir Kucuk Gun Isigi / Malo dnevnog svetla na ATV-u takođe je privukla pažnju kao produkcija koja je izgubila gledaoce u svim kategorijama.

Iznenađujuće je da je serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, čija je druga epizoda emitovana na ekranu Kanala D, takođe postigla veoma niske stope, kao i u prvoj epizodi. Među serijama koje su emitovane u ponedeljak, samo je projekat Omer zadržao svoje mesto prošle nedelje u total kategoriji i ABC1. U AB grupi, takođe je doživeo mnogo manji pad u poređenju sa svojim konkurentima.

Kada pogledamo ove rezultate, možemo reći da, iako je tek počela, serija Omer je dala dobar test u pogledu gledanosti i da serija ima publiku.

View this post on Instagram

A post shared by Ömer Dizi (@omerdiziresmi)

NOVO - Sevda Erginci o snimanju serije i onome što je brine!

By: TV Exposed