Elcin Sangu je uzbuđena zbog nove sezone serije Cop Adam / Čiča Gliša

Serija Cop Adam / Čiča Gliša, u kojoj glavne uloge igraju Engin Altan Duzyatan i Elcin Sangu, predstavila je publici jednu od najzanimljivijih priča prošle sezone.

Elcin Sangu je uzbuđena zbog nove sezone serije Cop Adam / Čiča Gliša

Foto Credits: Haberler

Ljubitelji serije, koji su uživali u odličnim epizodama, takođe su doživeli uzbuđenje susreta sa turskim formatom serije kakav do sada nisu videli.

Iako je teško predvideti kako će se odvijati događaji u seriji Cop Adam / Čiča Gliša, sada publika, koja zna da će priča u drugoj sezoni ići na mnogo drugačije tačke, sa velikom radoznalošću čeka nove epizode.

Posle prve sezone, koja je emitovana na Star TV-u i trajala je 25 epizoda, odobravanje za drugu sezonu veoma je obradovalo publiku. Sada je ostalo vrlo malo vremena da završimo letnju pauzu i upoznamo drugu sezonu serije. Poruka na društvenim mrežama Elcin Sangu, koja tumači lik Peri, nakon promena u priči i informacija o glumcima koji su otišli, povećala je radoznalost publike.

Objava na društvenim mrežama

Elcin Sangu, koja je podelila napomenu „Uzbuđeni smo zbog nove sezone“, obradovala je i one koji su čekali seriju Cop Adam. Oni koji su znali da su u seriji napravljene važne promene bili su impresionirani činjenicom da je glavna glumica sa uzbuđenjem čekala novu sezonu.

U objavama na društvenim mrežama možemo videti uzbudljive objave publike, koja je izjavila da je čekala da se TV serija Cop Adam / Čiča Gliša vrati na ekran sa velikim iznenađenjima.

Iako nije bilo mnogo informacija o bitnim promenama u priči serije, otkriveno je da neki glumci neće biti u timu u novoj sezoni.

View this post on Instagram

A post shared by Elçin Sangu (@elcinsangu)

NOVO - Tolga Saritas u seriji Kusursuz / Savršeno

By: TV Exposed