Priprema se serija zasnovana na poznatom turskom filmu Organize Isler

U svetu serija i filma nije retko da se od nekog filmskog projekta napravi serija. Takav slučaj će biti i sa poznatim turskim filmom Organize Isler.

Priprema se serija zasnovana na poznatom turskom filmu Organize Isler

Foto Credits: IMDB

Producent i režiser Yilmaz Erdogan priprema novu tursku seriju. Radnja ove serije će biti zasnovana na filmu Organize Isler, odnosno na oba njegova dela. Reč je o projektu od osam epizoda koji će biti emitovan na jednoj od digitalnih platformi.

 Trenutno su u toku radovi na scenariju koji se piše i priprema za leto. Snimanje kadrova na ovom projektu će početi krajem leta, odnosno negde u toku avgusta ili septembra. Glumački kadar ove serije će uključivati glavne zvezde starog i novog filma i neke nove glumce.

Novi film Organize Isler: Sazan Sarmali je emitovan 2019. godine, dok je prvi deo emitovan još 2005. U prvom delu su glumili Yilmaz Erdogan, Kivanc Tatlitug, Ezgi Mola, Bensu Soral, Riza Kocaoglu. Pored njih uloge u filmu su imali Guven Kirac, Ahmet Mumtaz Taylan, Okan Cabalar i drugi. Režiser, scenarista i producent filma bio je upravo Yilmaz Erdogan.

U pitanju je komedija koja se radila u produkciji kompanije BKM – Besiktas Kultur Merkezi.

NOVO - Serija Sadakatsiz / Neveran bi mogla da se završi na kraju ove sezone?!

 By: Milt-TV Exposed