Serija Aile / Porodice polako vraća gledaoce

Početak nove sezone TV serije Aile / Porodica, u kojoj glume Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya, nije ispunio očekivanu gledanost.

Serija Aile / Porodice polako vraća gledaoce

Foto Credits: IMDB

Porast gledanosti u 15. epizodi, koja je emitovana prošlog utorka uveče, nije prošao nezapaženo kao važan događaj.

Stvari idu na bolje u seriji Aile / Porodica, koja ima glumačku ekipu koja se sastoji od važnih imena kao što su Levent Ulgen, Emel Goksu, Nur Surer, Nejat Isler, Canan Erguder, Selin Sekerci, Umutcan Utebay, Yusra Geyik, Mert Denizmen.

U drugoj epizodi druge sezone došlo je do povećanja gledanosti u svim kategorijama publike. Iako je došlo do značajnog skoka u AB grupi, stope znatno iznad proseka su  postignute u grupi ABC1. Takođe je došlo do povećanja ocena u total kategoriji, ali i dalje vidimo niske brojke u ovoj kategoriji.

Neće nikoga iznenaditi ako druga sezona serije Aile dobije dobre rezultate u gledanosti sa veoma uspešnom i jakom pričom.

Najiznenađujući razvoj događaja je da serija još nije stigla do prvog mesta. Očekuje se da će projekat Aile / Porodica, koji je u utorak uveče u konkurenciji sa TV serijom Yabani / Divlji, još malo povećati gledanost u narednim nedeljama.

Šta će se dogoditi u 16. novoj epizodi serije?

Pojavili su se neki detalji o novoj epizodi, koja će se sa publikom naći u utorak, 17. oktobra. U trejleru nove epizode, Devin je rekla: "U ovoj kući sada mislim na Lejlu!" Dok ona izaziva sve, čini se da Lejli teško pada što je u zatvoru.

Dok se Kaja i Zejno svađaju sa drugom decom u školi zbog događaja, Devinine akcije da odbrani Lejlu i decu privlače pažnju.

Aslanove reči Devin postepeno povećavaju radoznalost i uzbuđenje o tome šta će se dogoditi između njih dvoje.

Serija Aile je u na ekranima Show TV-a sa svojom novom epizodom u utorak uveče u 20.00.

 

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Glumci serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice o tajni uspeha projetka!

By: TV Exposed