Birce Akalay počela snimanje serije u kojoj će glumiti policajku

Vest da će Birce Akalay raditi na novoj Netflixovoj seriji nije novost. Snimanje kadrova na tom projektu je zvanično otpočelo.

Birce Akalay počela snimanje serije u kojoj će glumiti policajku

Foto Credits: Screenshot/ Instagram

Glumica Birce Akalay je počela snimanje nove serije za Netflix digitalnu platformu. Reč je o projektu pod nazivom Groblje / Mezarlik. Ona će u ovoj seriji tumačiti lik članice specijalne policije. U pitanju je poseban tim koji je kreiran da istražuje ubistva žena. Očekuje nas kako je Birce rekla zaista uzbudljiva i neizvesna radnja. Dakle, gledaćemo radnju sličnu onoj u seriji Cember, ali sa akcentom na ubistva pripadnica lepšeg pola.

Birce Akalay je na svojim društvenim mrežama podelila fotografiju sa seta i izazvala veoma pozitivan utisak. Fanovi sa nestrpljenjem očekuju ovu seriju i njihovu omiljenu glumicu u takvoj ulozi. Tu fotografiju možete pogledati ispod naslova. Snimanje je u toku a za sada nema informacija kada bi serija mogla da bude emitovana.

Od ranije je poznato da će jednu od važnijih uloga u seriji Mezarlik tumačiti Olgun Toker. Za produkciju i režiju nove serije je zadužen Abdullah Oguz.

NOVO - Asli Mavitan u seriji Kardeslerim / Moja braća

 By: Milt-TV Exposed