Tuba Buyukustun (nije) dobila veoma zanimljivu ponudu

Turska glumica Tuba Buyukustun je i dalje jedna od najpopularnijih u toj zemlji. Glumica je nedavno ostavila snažan utisak u Francuskoj gde i živi i dobila neke zanimljive ponude.

Tuba Buyukustun (nije) dobila veoma zanimljivu ponudu

Foto Credits: Haberler

Tuba Buyukustun koja je kupila stan u Parisu pre nekoliko godina, svoje slobodno vreme provodi u glavnom grafu Francuske, gde se njene kćerke školuju. Prošle nedelje, glumica je prisustvovala modnoj reviji svetski poznatog brenda, Valentino Fashion House. Tada je kako pišu turski ali i francuski mediji ostavila utisak na stručnjake modne industrije iz Francuske.

Kako je kasnije otkriveno, glumica je dobila nekoliko zanimljivih ponuda odjednom. Medju njima se izdvaja ponuda jednog od najpoznatijih brendova na svetu, ali se detalji drže u tajnosti, naravno dok dogovor ne bude sklopljen.

Jedna vest je i demantovana. Tuba Buyukustun je navodno trebala da se pojavi i u jednom projektu koji bi privukao pažnju u Francuskoj ali i čitavoj Evropi. Turska glumica je prema pisanju medija trebala da bude u istoj reklami sa supermodelom i suprugom bivšeg francuskog predsednika Carlom Bruni Sarkozy.

Ipak, Tuba je ovu konkretnu informaciju demantovala na svom Instagramu. Takva saradnja za sada nije uspostavljena, a da li će biti nije poznato. To ne menja činjenicu da je Buyukustun dobila nekoliko zanimljivih ponuda i da će možda već u bliskoj budućnosti biti zaštitno lice nekog velikog i svetski poznatog modnog brenda.

NOVO - Engin Ozturk imao hiruršku intervenciju pred početak serije Birinci Gun / Prvi dan

By: TV Exposed