Turski glumac Cagatay Ulusoy i njegove fantastične promene fizičkog izgleda!

Turski glumac Cagatay Ulusoy jedan je od zaista najpopularnijih i najkvalitetnijih među svojim kolegama. Novinari programa 2. Sayfa bavili su se njegovim fizičkim izgledom, odnosno promenama koje je glumac sposoban da izvede zbog prilagođavanja ulozi.

Turski glumac Cagatay Ulusoy i njegove fantastične promene fizičkog izgleda!

Foto Credits: DiziCentral

Pripadnici medija su oduševljeni novim izgledom Cagataya Ulusoya, ali i njegovoj sposobnošću da isti prilagodi novom karakteru koji tumači. Tokom serija Feriha i Medcezir, svi su o Ulusoyu govorili kao o zgodnom mladiću. Kasnije se tokom godina njegov izgled, ali i mišljenje gledalaca i novinara menjalo. Cagatay Ulusoy je sposoban da smrša, ugoji se i potpuno prilagodi svakoj novoj ulozi. To kod novinara i velikog dela javnosti izaziva divljenje. Teško je zamisliti šta to Cagatay radi da bi se ugojio i smršao, pogotovo za kratko vreme, ali na kraju to je njegov posao i u tome je jako dobar.

Jedino što može da zabrine su zdravstveni problemi koji mogu nastati usled naglog dobijanja ili gubitka kilograma.

Posmatrajući poslednjih 10-ak godina i fotografije iz svake od tih godina, nekima je zaista teško da shvate da je u pitanju jedna te ista osoba. To je svakako i velika pohvala za glumca, jer je zaista veoma sposoban da prikaže lik koji tumači na najbolji mogući način. Mnogi sa velikim nestrpljenjem čekaju njegov novi izgled za novi projekat. Istina, Cagataya dame uglavnom najradije pamte kao zgodnog mladića iz 2012. godine.

U kojoj ulozi je vama Ulusoy bio najbolji i možda najprivlačniji? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Tolga Saritas i Haluk Bilginer u najambicioznijem projektu Show TV-a, seriji Baba / Otac! (VIDEO)

 By: Milt-TV Exposed