Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu su srećni zbog fantastičnog uspeha serije Yargi!

Yargi | Presuda koja je postala jedna od nezaobilaznih TV serija nedeljom uveče, okuplja svoje gledaoce na Kanalu D sa veoma efektnom pričom u svojoj trećoj sezoni.

Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu su srećni zbog fantastičnog uspeha serije Yargi!

Foto Credits: DiziCentral

Bio je to još jedan od ponosa da serija, koja ostavlja utisak na širu publiku ne samo u Turskoj već i u inostranstvu, dobije nagradu.

Serija Yargi | Presuda, koju producira kompanija Ay Yapim, dobila je nagradu kao najbolja „Telenovela“ na 51. međunarodnoj dodeli Emmy nagrada.

Tim serije Yargi je dočekan sa cvećem na aerodromu u Istanbulu po povratku iz SAD.

Producent serije Kerem Catay, reditelj Ali Bilgin, scenaristkinja Sema Ergenekon i glavni glumci Kaan Urgancioglu i Pinar Deniz prisustvovali su 51. Međunarodnoj ceremoniji dodele Emmy nagrada održanoj u Njujorku.

Sreća i ponos

Tim, koji je na Istanbulskom aerodromu (IGA) dočekan sa oduševljenjem i dao izjave novinarima, izrazio je ponos. Navodeći da je imala neopisiva osećanja, Pinar Deniz je skrenula pažnju sledećim rečima:

„Dobili smo nagradu za najbolju „Telenovelu“. Svi smo bili veoma uzbuđeni. Prvi put sam učestvovala, naravno da sam imala veliko poverenje u našu seriju; Pošto je Sema Ergenekon napisala divnu priču, Ali Bilgin je stvorio divan svet. Prvo sam pomislila: „Pitam se da li ćemo dobiti nagradu?“ „Razmišljala sam i iskreno bila sam posebno iznenađena kada smo je dobili. Zato sam veoma srećna.”.

Kaan Urgancioglu je svoja osećanja izrazio sledećim rečima:

„Stvarno nisam očekivao, mogu reći da su našu pobedu dobro krili od nas, a mi to nismo znali do poslednje sekunde. Veoma smo srećni i ponosni.”.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Počelo snimanje nove turske serije Gaddar | Nemilosrdan

By: TV Exposed