Dilek Tasi / Kamen želja je serija koja budi mnogo emocija

Jedna od novih turskih TV serija koja je počela poprilično uspešno jeste Dilek Tasi / Kamen želja. Za sada ova TV serija dobija mnogo pohvala.

Dilek Tasi / Kamen želja je serija koja budi mnogo emocija

Foto Credits: IMDB

Nova sezona turskih TV serija je počela i sa njom novi projekti. Dok se neke serije još čekaju, počelo je emitovanje novih projekata koji su privukli dosta interesovanja. Među njima se po svojoj dobroj, ali ujedno i pomalo tužnoj priči izdvaja serija Dilek Tasi. U ovom projektu, Salih Bademci je ponovo zablistao punim sjajem i pokazuje svoj zaista veliki glumački kvalitet.

Serija Kanala D pod nazivom Dilek Tasi / Kamen želja privukla je veliku pažnju u svojoj prvoj epizodi.

Druga epizoda biće emitovana danas, 14. septembra uveče, a publiku očekuju veoma emotivne scene.

Pažnju je privukao i novi poster serije. Poruka „Obećao sam kćerki da ću učiniti sve da je ponovo vidim“ čini glavnu ideju priče.

Novi poster izaziva dosta reakcija

Objavljen je još jedan emotivni poster za TV seriju Kanala D Dilek Tasi, koja će se emitovati sa svojom novom epizodom u četvrtak, 14. septembra.

Veoma je cenjen i novi poster ove nove turske serije, koja svojom dramatičnom pričom dirne srca, kao i sa očevom privrženošću ćerki.

O posteru sa Salihom Bademcijem, Hazal Subasi i dečjom glumicom Lenom Naz Kalayci takođe se mnogo pričalo na društvenim mrežama.

Dilek Tasi će biti na Kanalu D sa svojom novom epizodom biti već večeras u 20.00 i očekuje se nova emotivna epizoda.

View this post on Instagram

A post shared by Kanal D (@kanald)

NOVO - Kakva je radnja turske serije Yabani I Divlji?! Evo odgovora

By: TV Exposed