Yagmur Tanrisevsin podržala Kerema Bursina

Yagmur Tanrisevsin i Kerem Bursin su pre nekoliko godina bili u ljubavnoj vezi u privatnom životu. Nakon raskida, par je ostao u prijateljskim odnosima.

Yagmur Tanrisevsin podržala Kerema Bursina

Foto Credits: Internet Haber

Da su dobri prijatelji u nekoliko navrata su isticali i Yagmur i Kerem. Njih dvoje se i dalje dobro slažu, a glumica je nedavno javno podržala svog kolegu i bivšeg momka. Yagmur Tanrisevsin je istakla da je tačno ono što je Bursin rekao a odnosi se na “toksične glumce” u turskom šou-biznisu, koji biraju svoje partnere u projektima i mešaju se u posao producenata. Naravno, nisu svi takvi, istakla je ova mlada i prelepa turska glumica.

Ona je spremna za rad i sa manje poznatim kolegama, pošto su njoj najvažniji scenario i njen lik. Kako Yagmur Tanrisevsin ističe za sada nije imala takve situacije, niti će se ikada mešati u izbor njenog partnera na sceni jer je za nju naprosto glavna stvar profesionalizam.

Kerem Bursin je u poslednje vreme često u centru pažnje medija. Turska štampa ga je možda i neopravdano i preterano dovodila u centar interesovanja zbog odnosa sa njegovom još jednom bivšom devojkom Hande Ercel. Otac malene Mavi, nećakinje Hande Ercel je otpratio Kerema sa Instagrama što je medijima u Turskoj poslužilo da naprave celokupnu priču kako otac od Mavi i njena porodica smatraju da je glumac iskoristio devojčicu za PR. Rekli bi u najmanju ruku neukusna priča koju su konstruisali mediji u Turskoj…

NOVO - Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji?!

By: TV Exposed