Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji?!

Turski glumac Kivanc Tatlitug se često povezuje sa novim projektima. Ono što se željno čeka je njegova nova TV serija.

Kivanc Tatlitug kao šef mafije u novoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Kivanc Tatlitug je trebao da tumači glavnu ulogu u TV seriji Kral Kaybederse / Ako kralj izgubi, koja se već dugo najavljuje. Ipak, na kraju je taj dogovor otkazan, pa je glumac bio u potrazi za odgovarajućim scenarijom za novu seriju. Mnogi su sumnjali da će se Kivanc uopšte vraćati na TV ekrane. Ipak, po svemu sudeći hoće. Tatlitug je već postigao usmeni dogovor za rad na novom projektu.

U pitanju je TV serija Aile / Porodica, koju kompanija Ay Yapim za kanal Show TV priprema kao rimejk popularne američke serije The Sopranos / Sopranovi. Producent Kerem Catay je odmah u startu ulogu ponudio Kivancu, ali se on tada nećkao. U medjuvremenu pojavila se informacija da bi glavnu mušku ulogu u ovoj seriji mogao da tumači Ibrahim Celikkol, ali je na kraju Kivanc Tatlitug presekao i odlučio da preuzme glavni lik ove nove serije, odnosno da oživi lik šefa mafije.

Ono što nije poznato kada će serija Aile / Porodica biti emitovana. Postoji mogućnost da serija bude pomerena za celu jednu sezonu, zbog toga što Tatlitug uskoro počinje da radi na seriji Disney Plus-a pod nazivom Organize Isler. U narednom periodu će biti poznato više informacija na ovu temu.

NOVO - Burak Tozkoparan u TV seriji Avci / Lovac

By: TV Exposed