Kraj za seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Stigla je vest o finalu još jedne turske TV serije. Reč je o projektu pod nazivom Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna.

Kraj za seriju Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna

Foto Credits: IMDB

Svih 40 epizoda TV serije Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koju je potpisala kompanija BKM, a emitovana na Show TV-a, koja je postala fenomen na ekranu, gledano je bez daha od strane verne publike.

Dok je Songul, koja je naporno radila da dokaže Sadijevu nevinost, konačno dobila dokaze koje je želela, Sadijeva predaja policiji povećala je uzbuđenje gledalaca.

S nestrpljenjem se iščekuje kako će se priča završiti u projektu Gelsin Hayat Bildigi Gibi, koja će biti prikazana sa poslednjom epizodom sledeće nedelje.

Objavljena video najava finala

U promociji, odnosno video najavi poslednje epizode ​ove turske ​serije, Songul dolazi u poslednjem trenutku i sprečava Sadija da bude uhapšen. Dok im srećni trenuci Sadija i Songul mame na osmeh, Deryin i Asumanin sukob privlači pažnju.

Publiku očekuje uzbudljiva završna epizoda ovog projekta. Podsećamo, TV serija Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna je na Show TV-u sa svojom poslednjom epizodom u četvrtak, 25. maja u 20:00.

Dakle, opraštamo se od još jednog projekta. Naravno, vrlo brzo slede novi, odnosno počinje letnja sezona sa novim TV serijama. Tu je i video najava finala.

NOVO - Kako se Cagatay Ulusoy pripremao za seriju Terzi / Krojač?!

By: TV Exposed