Mustafa Ustundag zbog ljubomore pretio bivšoj supruzi!

Turski glumac Mustafa Ustundag nedavno je priveden od strane policije zbog učešća u sukobu u kom je čak korišćeno oružje. Samo nekoliko nedelja nakon toga, Mustafa je napravio novi problem.

Mustafa Ustundag zbog ljubomore pretio bivšoj supruzi!

Foto Credits: Haberci TV

Kako se ispostavilo on je nekoliko puta pretio bivšoj supruzi Ecem Ozkaya i njenom partneru sa scene serije Gonul Dagi, Ferdiju Sancar. Kao razlog za to navodi se zajednički snimak Ecem i Ferdija, koje je ovaj glumac postavio na svoj Instagram nalog. To je izazvalo nalet ljubomore kod Ustundaga. Nazvao je bivšu suprugu, Ferdija, čak i producenta serije i pretio im i psovao ih. U početku nije mogao da dobije telefonsku vezu sa producentom, pa je objavio fotografiju sa njegovim malim sinom na Instastoriju i zahtevao da mu se ovaj hitno javi.

S obzirom da je ceo slučaj dobio krivičnu notu, Ferdi Sancar je obrisao fotografiju sa Instagram i podneo tužbu u tužilaštvu. Od ranije je poznato da je Ecem Ozkaya u nekoliko navrata davala izjavu u tužilaštvu i prijavljivala bivšeg supruga zbog pretnji koje joj je upućivao.

NOVO - Ozcan Deniz i Feyza Aktan – nova zabrana prilaska!

 By: Milt-TV Exposed