Kako se Cagatay Ulusoy pripremao za seriju Terzi / Krojač?!

Turski glumac Cagatay Ulusoy je poznat kao jedan od najuspešnijih u svom poslu u toj zemlji. Njegova formula uspeha je jednostavna – uvek da sve od sebe.

Kako se Cagatay Ulusoy pripremao za seriju Terzi / Krojač?!

Foto Credits: IMDB

Cagatay Ulusoy u svaki njegov projekat uloži maksimalan napor. Serija Terzi / Krojač naravno nije bila izuzetak.

Prema pisanju turskih medija Cagatay se kao i uvek vredno pripremao za novu ulogu, ovog puta krojača po imenu Peyami Dokumaci. Postoji priča da je Ulusoy čak nabavio i Singericu (mašinu za šivenje) kako bi se što više upustio u ulogu.

Cagatay Ulusoy je navodno čak mesec i po dana pre početka snimanja počeo da se upoznaje sa mašinom. Nakon toga je čak i pohadjao časove šivenja da izbegne da na ekranu izgleda kao amater. Ozbiljna priprema, bez dileme.

Dva krojača, posebna pažnja na muziku

Ono što je potvrdjeno je da je Cagatay Ulusoy tokom snimanja serije bio u pratnji dva iskusna krojača koji su mu pomogli da kreira lik ali i sve detalje oko njega i oko samog procesa šivenja.

Da sve izgleda na još višem nivou potrudili su se ljudi vezani za muziku u seriji. Tako je u poslednjoj epizodi melodija svirana na tradicionalnom instrumentu „Ney“ a glumac se mesec dana pripremao za sviranje tog instrumenta.

Snimanje kompletne serije Terzi, sve njene tri sezone je završeno za svega osam meseci. U toku su radovi na post-produkciji druge i treće sezone ovog projekta.

Tu je i video najava sezone 2.

NOVO - Onur Seyit Yaran prati utiske fanova

By: TV Exposed