Serenay Sarikaya o staroj vezi i novom poslu

Nakon što je glumica Serenay Sarikaya lajkovala fotografiju Cema Yilmaza, turska štampa je otvorila temu pomirenja para. Poznati komičar nije želeo da komentariše ovo pitanje, istakao je samo da su se oni rastali mirno i da nema razloga i potrebe za neko pomirenje. Jednostavno, više nisu zajedno. Nakon njegovih komentara oglasila se i Serenay. Glumica ...

Serenay Sarikaya o staroj vezi i novom poslu

Nakon što je glumica Serenay Sarikaya lajkovala fotografiju Cema Yilmaza, turska štampa je otvorila temu pomirenja para.

Poznati komičar nije želeo da komentariše ovo pitanje, istakao je samo da su se oni rastali mirno i da nema razloga i potrebe za neko pomirenje. Jednostavno, više nisu zajedno. Nakon njegovih komentara oglasila se i Serenay. Glumica je rekla da su se rastali normalno ali da više ne komuniciraju. Nisu ljuti jedno na drugo, samo prosto žele da završe tu priču.

Serenay Sarikaya je priznala da je do daljeg odložen rad na projektu o pevaču Bergenu na kom je ona radila tri godine. Trenutno radi na novoj seriji za digitalnu platformu. U pitanju je sam početak i ne može još uvek da deli detalje sa javnošću. U narednom periodu saznaćemo više o projektu koji bi mogao da predstavlja prekretnicu u glumicinoj karijeri.

NOVO - Turska serija Kanunsuz Topraklar – nove informacije

By: TV Exposed