Turska serija Adi Sevgi - Sve veći problem sa interesovanjem gledalaca

Gizem Gunes i Yunus Emre Yildirimer su u glavnim ulogama u TV seriji Adi Sevgi, koja se emituje na ATV TV-u nedeljom uveče. Iako je par prošao kroz uspešan proces partnerstva, vredi napomenuti da je interesovanje publike malo, uprkos činjenici da je priča u seriji efektna drama.

Turska serija Adi Sevgi - Sve veći problem sa interesovanjem gledalaca

Foto Credits: IMDB

Ovo smanjenje interesovanja, koje se dogodilo ne samo u rejtingu, već i u okruženju društvenih medija, postalo je predmet dve krize zaredom za seriju Adi Sevgi.

Gizem Gunes, koja je privukla pažnju svojim likom Feride u seriji Kuzei Yildizi po mnogima i zaslužuje da bude glavna glumica u nekoj TV seriji. Ipak, nizak rejting u projektu u kom je nosilac priče polako počinje da zabrinjava.

Za Yunusa Emrea Yildirimera, koji je igrao uticajnu ulogu sa likom Alparslana Cakirbejlija u seriji Eskiya Dunyaya Hukumdar Olamz, serija Adi Sevgi je prilika koja je trebala da ga predstavi u drugačijem svetlu. Yunus i Gizem rade dobar posao, ali projekat se sve teže bori za pažnju gledalaca.

Opisujući harmoniju dvoje mladih glumaca kao različite likove ali i oku dopadljive, fanovi ove turske serije sa još više uzbuđenja iščekuju scene Emira i Elif. Takođe možete pronaći pohvalne komentare o ovom paru na društvenim mrežama. Međutim, ozbiljan problem ostaje činjenica da priča o seriji nije imala uticaja na široku publiku.

Ukoliko se ovako nastavi i rejting i interesovanje na mrežama se ne popravi, to može značiti samo jedno – rano finale još jednog projekta…

NOVO - Evo kada će biti finale sezone serije Yasak Elma

By: Milt-TV Exposed