Evo kada će biti finale sezone serije Yasak Elma

Nastavlja se uspeh TV serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koja se ponedeljkom uveče emituje na televizijskom kanalu Fox TV. Ovaj projekat, koji se nastavlja sa svojom 5. sezonom, uspešan je u gledanosti i verna publika želi da se serija nastavi.

Evo kada će biti finale sezone serije Yasak Elma

Foto Credits: IMDB

Okupljajući poznata imena kao što su Eda Ece, Sevval Sam, Berk Oktay, Murat Aygen, Biran Damla Yilmaz, Melisa Dogu i Sebnem Donmez, serija je potvrđena za novu sezonu. Objavljen je datum finala sezone aktuelne sezone serije Yasak Elma. Finale aktuelne sezone ovog projekta će biti u ponedeljak 13. juna.

Ko će biti u novoj sezoni serije, odnosno ko će se od glumaca zadržati a ko pridodati ovom projektu i dalje je stvar radoznalosti.

Pretpostavlja se da ćemo veliki broj likova iz aktuelne sezone gledati i u novoj. Sebnem Donmez se pridružila seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka sa likom Handan, u kojoj su počele pripreme za šestu sezonu. Nakon Handan, Cansel Elcin, kao finansijski menadžer banke, bio je novo iznenađenje za publiku.

Sevval Sem, koja ima zapaženu ulogu u ovoj turskoj seriji rekla je: „ Čuvajte se njih dvoje. Zabranjena jabuka se nastavlja. Već smo stari prijatelji. Godinama kasnije, ponovo smo se okupili sa ovim projektom,” i nagovestila novu sezonu ali i da će dva spletkarska lika u velikoj meri uticati na seriju.

NOVO - Tarik Emir Tekin o svom stilu i karijeri

By: Milt-TV Exposed