Bahar Şahin želi da glumi sa Çağatay Ulusoyom

Nakon završetka snimanja serije Zalim Istanbul, mlada glumica Bahar Sahin je dobila nekoliko zanimljivih ponuda. Jedno od glavnih “otkrića” kada je reč o seriji Zalim Istanbul bila je upravo mlada glumica. Mnoge je oduševila ulogom Ceren, i načinom na koji je sve to iznela. Zahvaljujući svom radu, kvalitetom glume i lepotom za kratak vremenski period ...

Bahar Şahin želi da glumi sa Çağatay Ulusoyom

Nakon završetka snimanja serije Zalim Istanbul, mlada glumica Bahar Sahin je dobila nekoliko zanimljivih ponuda.

Jedno od glavnih "otkrića" kada je reč o seriji Zalim Istanbul bila je upravo mlada glumica. Mnoge je oduševila ulogom Ceren, i načinom na koji je sve to iznela. Zahvaljujući svom radu, kvalitetom glume i lepotom za kratak vremenski period sakupila je 1,6 miliona pratilaca na Instagramu.

Zahvaljujući sjajnoj glumi dobila je i veliki broj, zanimljivih ponuda za nove projekte. Uz jednu od njih možda joj se ostvari i velika, dugogodišnja želja.

Bahar je nekoliko puta isticala da je veliki fan glumca Çağatay Ulusoy i da bi volela da igra sa njim u istoj seriji ili filmu.

Neki blogeri su već odlučili da aludira na ulogu u Barbarosu, ali za sada je šala samo šala i ništa drugo. Međutim, kako kažu, u svakoj šali postoji nešto istine. Nadamo se da će se pre ili kasnije mladoj glumici snovi ostvariti.

By: TV Exposed