Birce Akalay i Ibrahim Celikkol ponovo zajedno! (FOTO)

Turski glumci Birce Akalay i Ibrahim Celikkol nedavno su se zajedno pojavili ispred kamere u Netflikovoj seriji Kus Ucusu / Let ptica. Projekat je bio veoma uspešan pa će dobiti drugu i čak i treću sezonu.

Birce Akalay i Ibrahim Celikkol ponovo zajedno! (FOTO)

Foto Credits: Internet Haber

Prijateljstvo dvoje glumaca, započeto TV serijom Siyah Beyaz Ask / Crno-bela ljubav, koja je emitovana na ekranima Kanala D 2017.-2018. godine, nastavljeno je i nakon serije. U stvari, s vremena na vreme, vesti o ljubavnoj vezi njih dvoje su se pojavljivale u tabloidnoj štampi. Činjenica da su Ibrahim Celikkol i Birce Akalay otišli ​​zajedno na odmor prošlog leta i podelili fotografije sa njega na društvenim mrežama izazvala je glasine o ljubavi, ali oba poznata imena su uvek davala izjave da su veoma dobri prijatelji.

Poslednji post na Instagramu Birce Akalay uzbudio je fanove dva poznata imena. Birce je na fotografiji koju je objavila napisala: „Veliko iznenađenje za mene! Naša nova kolekcija stiže!“.

Ibrahim Celikkol, koji je podelio iste fotografije na svojoj Instagram stranici, napisao je: „Postoji racija @bircefinejevelleri nova kolekcija dolazi.“.

Čini se da su se Ibrahim i Birce ovog puta okupili za glumičin brend nakita. Evo i pomenute objave koja se mnogo dopala njihovim fanovima pa su fotografije dobile zaista veliki broj pozitivnih komentara i veliki broj lajkova.

NOVO - Sevda Erginci se vraća u seriju Yasak Elma!

By: TV Exposed