Sevda Erginci se vraća u seriju Yasak Elma!

Sevda Erginci spada u red mladih talentovanih turskih glumica. Sevda je u poslednje vreme imala nekoliko zapaženih uloga.

Sevda Erginci se vraća u seriju Yasak Elma!

Foto Credits: IMDB

Turska glumica Sevda Erginci je skrenula na sebe pažnju ulogom u TV seriji Yasak Elma | Zabranjena jabuka. Nakon nje je bila zapažena i u seriji Uyanis Buyuk Selcuklu | Budjenje velikih Seldžuka. Nakon istoriske serije, glumica se oprobala u glavnim ulogama u projektima El Kizi | Strankinja i Seni Kalbime Sakladim | Sačuvao sam te u srcu. Ova dva projekta nisu bila preterano uspešna pa su potrajala 13 i 7 epizoda.

Prema novim informacijama iz Turske, Sevda Erginci će se vratiti u seriju koja joj je donela popularnost! Kako prenosi Birsen Altuntas, Erginci će se ponovo pojaviti u seriji Yasak Elma | Zabranjena jabuka sa njenim starim likom Zeynep. Zeynep će se vratiti iz inostranstva sa novim suprugom. Sevda će imati status gošće-glumice i neće se dugo zadržati u radnji serije.

S obzirom da je Onur Tuna zauzet snimanjem serije Mahkum, on se nažalost neće ponovo pojaviti u seriji Yasak Elma barem na nekoliko epizoda kao Sevda Erginci. Zeynep se zbog toga u seriji Zabranjena Jabuka razvela i ima novog supruga. Fanovi Zeynep i Alihana će biti razočarani. Ostaje da vidimo ko će tumačiti lik Zeynepinog novog supruga...

NOVO - Ebru Sahin potpisala ugovor, bira novu seriju!

By: TV Exposed