Kraj za seriju Cop Adam / Čiča gliša!

Turska TV serija pod nazivom Cop Adam / Čiča gliša imala je loš početak svoje druge sezone.

Kraj za seriju Cop Adam / Čiča gliša!

Foto Credits: IMDB

Serija Cop Adam, koja je već u prvoj sezoni privukla veliku pažnju i uspela da privuče gledaoce na ekran, prošla je kroz težak proces zbog gubitka gledalaca pred kraj sezone.

Međutim, Star TV i rešenost produkcijske kuće da nastave, obradovali su mnoge obožavaoce serijala.

Ipak, upravo u ovom procesu, obožavaoci Engina Altana Duzyatana i Elcin Sangu su podelili upozorenja da nije moguće da serija Cop Adam / Čiča gliša napreduje u priči u drugoj sezoni i da bi serija trebalo da se završi prelepim finalom.

Upravo kako se navodi u ovim upozorenjima, u drugoj sezoni serije Cop Adam došlo je do suočavanja sa činjenicom da priča više neće privlačiti pažnju kao ranije. Emotivna priča druge sezone serije Cop Adam / Čiča gliša, zasnovana na izgubljenoj bebi likova Peri i Tamera, nije bila dovoljna ni za vernu publiku serije.

Kraj najbolje rešenje?!

Ostaje činjenica da ljubitelji turskih TV serija u inostranstvu intenzivnije podržavaju seriju Cop Adam, ali domaći gledaoci sada okreću oči ka drugim projektima.

Rezultati rejtinga ove turske serije, koja sredom uveče sreće publiku na televiziji Star, bili su toliko niski da su svi ostali zaprepašćeni. Jer ovako loš rezultat se nije očekivao.

Prema tvrdnjama u štampi za seriju, odlučeno je da će se serija Cop Adam završiti u 30. epizodi. S obzirom na stanje stvari rekli bi – najbolje rešenje…

View this post on Instagram

A post shared by Çöp Adam (@copadamtvdizi)

NOVO - Demet Ozdemir vs Hande Ercel! Ponovo isplivava tajno rivalstvo

By: TV Exposed